portret meisje

Portretten zijn live!

Als portretfotograaf bied ik vanaf nu officieel professionele portretten aan voor je kind(eren); iets wat ik al een hele tijd van plan was te doen en op aanvraag heb gedaan, kan ik nu eindelijk actief aanbieden aan mijn klanten.
Portretten vind ik zelf altijd erg waardevol om te hebben. De gezichtjes van kinderen zijn geen jaar hetzelfde, dus is dat mooi om vast te kunnen leggen en zelfs af te drukken en in te lijsten.

portret meisje

De portret fotoshoot zal plaats vinden bij mij in Nieuwegein, maar ik kan ook bij jullie thuis komen om het portret in jullie eigen vertrouwde omgeving vast te leggen.
Hoe verloopt zo’n portret shoot nu precies? Dat leg ik hieronder uit.

Afhankelijk van het door jou gekozen portretpakket komen jullie naar mij toe of ik naar jullie. Als portret fotograaf gebruik ik alleen natuurlijk licht en maak gebruik van een groot achtergrondscherm in zowel zwart als wit. De meeste mensen kiezen voor portretten met een zwarte achtergrond, maar wit kan ook erg mooi staan; die keuze is aan jullie.
Wanneer de fotoshoot bij jullie thuis plaats vindt, neem ik mijn scherm en tripod mee en hoeven jullie dus alleen zelf te zorgen voor een stoel waar jullie kindje(s) comfortabel op kunnen zitten. Als de fotoshoot bij mij in Nieuwegein is hoeven jullie niets mee te nemen en zorg ik overal voor.
We zullen tijdens de shoot veel kletsen maar ook een paar keer wisselen van kleding en, indien gewenst, van accessoires. Ik beschik zelf over mooie accessoires zoals bloemenkronen, haarbanden, hoedjes, sjaals en nog meer.

portret broer zus nieuwegein utrecht

Natuurlijk is het ook mogelijk om broers- of zussen vast te leggen tijdens de shoot, voel je vooral zo vrij om me een mail te sturen voor meer informatie hierover.

Er zijn gemiddeld 6 plekken per maand in mijn agenda voor de portretshoots, dus dat is wel beperkt. De plekken zijn voornamelijk in de eerste daghelft op een zaterdag of zondag.
Mocht je een specifieke datum in gedachten hebben, laat het me vooral weten. Dan kijk ik graag even met je mee naar de mogelijkheden.

memoriesbycelina@gmail.com

personal

September 6, 2022

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *