meisje rode krullen plukt bloem tijdens fotoshoot

Familie fotoshoot in Nieuwegein

Mama Anissa heeft mij gevonden (of beter gezegd: ik heb haar prachtige dochter gevonden) via Instagram. Waar zij woont is het iets minder groen, dus heb ik haar en haar kindjes uitgenodigd naar De Lek, hier in Nieuwegein voor een fotoshoot met haar kinderen en de papa van haar kinderen voor haar gezinsshoot.

Haar dochter en zoontje kwamen een uurtje voor zonsondergang langs voor een golden hour (gouden uurtje, het uurtje voor de zonsondergang) fotoshoot. We hebben prachtige foto’s van de kindjes alleen, maar ook van hun als gezin kunnen maken. Een leuke combinatie van een kindershoot en een gezinsshoot dus. Als kinderfotograaf is het altijd afwachten hoe de kindjes reageren op mij en de camera en hoe lang ze nodig hebben om op te warmen voor de shoot, maar ze deden het allebei hartstikke goed.

De shoot was, zoals al mijn andere shoots, lekker ongedwongen. Ik laat de kinderen rustig zelf de omgeving verkennen, bloemetjes plukken, de lange grassprieten voelen en uitproberen hoe dichtbij het water ze mogen komen.


Bedankt voor de leuke shoot Anissa! Wie weet tot snel weer. 😉

personal

May 27, 2022

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *