Mijn eerste blog

Ik stel het al tijden uit, maar daar is ‘ie dan toch echt: Mijn eerste blog.
Als fotograaf zit het gewoon niet in je systeem om blogs te schrijven omdat je visueel bent ingesteld en al voldoende voldoening haalt uit het delen van fotoshoots, maar het is al keer op keer bewezen dat geschreven content ook belangrijk is.
Daarom lijkt het me een leuk idee om mezelf te introduceren als eerste blog.

Mijn naam is Celina Caprino, ik ben 34 jaar oud en woon in Nieuwegein met mijn partner, 2 dochters van 10 en 3 en 3 bonus zoons van 12, 16 en 19. Ik ben geboren in Amsterdam, maar op opgegroeid op Curaçao. Ik kom uit een creatief nest; mijn Nederlandse moeder is een groot deel van haar leven stylist geweest en de andere helft van haar carrière was ze chef kok van onze eigen restaurants. Mijn Antilliaans Surinaamse vader was voordat hij ook horeca ondernemer werd, een theater regisseur en acteur.
Mijn liefde voor fotografie ontdekte ik eerst toen ik een food blog begonnen was in 2013. Dit heb ik  ongeveer 5 jaar gedaan voordat ik een nieuwe liefde ontdekte in fotografie: Kinderen. Sinds kleins af aan wilde ik al moeder worden (dat is dus ook de reden dat ik dat op mijn 24e ben geworden) en heb dus ook altijd een liefde gehad voor kinderen. Door mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor kinderen te combineren heb ik toen mijn perfecte (toen nog) hobby gevonden: Kinderfotografie.
Uiteraard waren mijn eigen kinderen eerst de pineut, maar al snel klopten vriendinnen bij me aan om ook hun kindjes en families te fotograferen. Toen ik merkte dat ik het op een gegeven moment erg druk kreeg en hier wel echt vraag naar was, heb ik in 2020 besloten me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en ben ik dus officieel mijn eigen bedrijf gestart: Memories by Celina.

En nu ben jij hier belandt.

Ik kijk er erg naar uit om de komende jaren zo veel mogelijk families blij te mogen maken met het mooiste wat er is: Foto’s. Een manier om kostbare momenten, die zo voorbij vliegen voordat je het door hebt, voor altijd vast te leggen. Vooral de eerst 18 jaar van het leven van je kind vliegt zo aan je voorbij, het is echt zonde als je achteraf terugkijkt en realiseert dat je alleen telefoon-kiekjes hebt en vooral dat jij zelf bar weinig voorkomt op de foto’s.
Dat is ook de reden dat ik jou wil adviseren om echt minimaal jaarlijks te investeren in een fotograaf die bij jullie past (of ik dat nu ben of een collega).
Beste investering ooit. Beloofd.

personal

May 22, 2022

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *